Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

2020 divatszínei: hódít az égszínkék, mentazöld, lazacszín, és a bézs

2020 divatszínei: hódít az égszínkék, mentazöld, lazacszín, és a bézs

A divatszakma minden évben meghatározza, melyek lesznek az aktuális szezon divatszínei, melyek azok a színek, árnyalatok, amelyeket bátran viselhetünk szinte bármilyen formában. Ezekkel a színekkel a megjelenésünk garantáltan divatos lesz, pláne, ha olasz stílussal kombináljuk!  

A sort egyértelműen az égszínkék vezeti, hiszen a kék egy igazán kifinomult szín, nem hiába rajonganak érte a hírességek, uralkodói családok is. Sokféleképpen variálható, egyszerre lehet elegáns, vagy éppen a hétköznapi szettek alapdarabja is. Fehérrel vagy feketével kombinálva kifinomult, letisztult egyveleget alkot, de még a kék árnyalatai is nyugodtan keverhetőek egymással. Ha pedig már nyár van, akkor érdemes kényelmes, lenge ruhában is gondolkodni, akár egy egyszínű kék ruha, vagy egy kék alapon virágos mintás darab is szuperül mutathat, még a legnagyobb hőségben is! 

mentazöld egy igazi friss, üde szín, és sokkal finomabb árnyalat, mint élénkebb zöld társai, emiatt pedig rengeteg lehetőség és variáció rejlik benne. Ha szeretnénk megőrizni a mentazöldnek ezt a hűs hatását, érdemes más pasztell vagy lágy bézs színekkel kombinálni. Nyáron például egyszerre romantikus és divatos megjelenést érhetünk el ezzel a mentazöld, vállrésznél fodros pamut-vászon ruhával! 

A lazacszín alapvetően a meleg színek közé tartozik, romantikus és elegáns hatást kelt egy ilyen darab. Ha kombináljuk, érdemes szintén pasztell, semleges színekkel vegyíteni, de remekül mutathat például a kékkel is. Bármilyen formában viselve stílusos lehet a megjelenés, hiszen egy-egy olasz divat ihlette pólótunika-ruha vagy éppen laza stílusú ing formájában is pompás megjelenést biztosít ez a szín! 

bézs egy igazi aduász, a tökéletes Jolly Joker, nem véletlenül nevezik a színek királynőjének is, hiszen szinte mindenhez tökéletesen passzol! A nagy divatházak is nagyon jól tudják, hogy a visszafogott színek azok, amikkel nem lehet hibázni, a bézs pedig pontosan ilyen. Hatalmas előnye a bézsnek, hogy szinte bármilyen anyagból készült ruhadarab esetében jól mutat, és nagyon sok stílushoz illik. Egy bézsszínű, fodros, laza stílusú ruha pedig szinte kötelező a nyári kánikulában! 

 

Idén nyáron bármikor nyugodtan felkaphatsz egy-egy darabot a fenti színek valamelyikéből, vagy akár kedvedre kombinálhatod is őket! Nézz szét legújabb olasz divatáruink között, és szerezd be a legtrendibb, divatos színekben elérhető darabokat! 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: #Ruha #Tunika #Új kollekció